1. Ali je ZAZZU.si spletna trgovina?

NE. ZAZZU.si ni spletna trgovina, ampak neodvisna platforma, ki samo zagotavlja infrastrukturo dejanskim spletnim trgovinam iz področja Slovenije in EU in jim omogoča predstavitev na eni sami spletni domeni. Naša platforma deluje kot nekakšen dežnik, pod katerim je prostor za vse spletne trgovine po našem izboru. Če želite naročiti kakšen izdelek ali storitev, boste preusmerjeni na ustrezno spletno trgovino, kjer lahko izvedete naročilo.
Pri izvedbi naročila se strinjate s prodajnimi pogoji dotične trgovine in z njimi sklenite prodajno pogodbo. Vsa vprašanja v zvezi z nakupom in eventualne pritožbe morate nasloviti na dotičnega prodajalca.

2. Zakaj sem preusmerjen v drugo spletno trgovino pred izvedbo naročila?

ZAZZU.si ni spletna trgovina, ampak infrastruktura za spletne trgovine, ki vam z našo inovativno tehnologijo iskanja omogoča pregledovanje široke ponudbe izdelkov in storitev iz različnih spletnih trgovin. Ko najdete ustrezen izdelek, vas ZAZZU.si preusmeri v ustrezno spletno trgovino, kjer lahko izvedete naročilo.

3. Kaj lahko naredite v primeru težav z vašim naročilom?

V tem primeru kontaktirajte lastnika spletne trgovine, kjer ste izvedli naročilo, ker je to vprašanje med pogodbenima partnerjema. ZAZZU.si ni spletna trgovina in nima nobenega pogodbenega odnosa v zvezi z vašim naročilom. Naše poslovne partnerje, ki predstavljajo svojo ponudbo na naši strani, izbiramo skrbno na osnovi kakovosti in mnenj. Če imate težave s katero od naših partnerskih spletnih trgovin, nam to lahko javite na naš e-poštni naslov.

4. Kaj naredim v primeru, če bi rad zamenjal ali vrnil kupljen izdelek?

Kontaktirajte vašega prodajalca, saj se vračilo ali zamenjava izdelka izvede v skladu s prodajnimi pogoji. Informacije o tem najdete na spletni strani trgovca.

5. Sem lastnik spletne trgovine in bi rad predstavil svojo ponudbo na vaši spletni strani?

V tem primeru nas kontaktirajte na naš e-poštni naslov. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času in vam predstavili naše pogoje za poslovno sodelovanje.