Naša dolžnost je varovanje vaše zasebnosti. Z vsako informacijo, ki ste nam jo boste posredovali, bomo ravnali z največjo možno skrbnostjo in varnostjo.

Obvezuje nas Zakon o varstvu osebnih podatkov, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov. V zvezi z njim izjavljamo, da na tej spletni strani ne pridobivamo in ne obdelujemo nobenih osebnih podatkov.

Pogodbeni sodelavci spletne trgovine,ostali), lahko opravljajo posamezna dela v zvezi z obdelavo osebnih podatkov samo v okviru zakonskih pooblastil in osebnih podatkov ne smejo obdelovati za nobene druge namene.

Vse potrebne identifikacijske podatke o firmi, ki upravlja te spletne strani, dobite na teh spletnih straneh.

Piškotki so alfanumerični identifikatorji, ki jih vpišemo na trdi disk vašega računalnika. Uporabljamo jih izključno za izvedbo storitev teh spletnih strani.

Avtomatsko beležimo določene anonimne informacije, ki niso v nikakršni zvezi s posamezniki ali posameznicami in so odvisne od načina, kako pregledujete naše spletne strani. Te informacije uporabljamo za interne raziskave za namene izboljšanja naših uslug in za statistične obdelave.

Povezave na druge spletne strani
Naše spletne strani vsebujejo povezave na druge spletne strani, vendar nikoli na nobeno z zakonsko nedovoljeno vsebino, kot so pornografija, nasilje,terorizem,..... Ravno tako nismo odgovorni za politiko zaščite, piškotkov in vsebino teh povezanih spletnih strani.

Sprememba te politike
Našo politiko varovanja vaših osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali glede na možne dopolnitve Zakona o varstvu osebnih podatkov ali spremembo funkcionalnosti domene ZAZZU.si. Skladno s temi spremembami bomo tudi dopolnjevali ta dokument.

Če imate kakršnekoli pripombe na našo politiko varovanja vaše zasebnosti ali če želite dodatna pojasnila, ste vedno dobrodošli.

Vaše pripombe in vprašanja nam prosim javite na e-poštni naslov. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.